Hame nahasta ja turkiksesta on jännittävä idea, joka ponnahtaa esille silloin tällöin. Usein se jää haaveen asteelle yhtä lailla asiakkaiden kuin meidänkin mieliimme.
Saimme iloksemme tällaisen tilauksen keväällä ja valmista piti olla jo ennen kesää. Suunnittelutyö lähti käyntiin ripeästi. Se oli todella mieluista työn erikoisuuden ja haasteellisuuden johdosta. Juuri nyt on kansainvälisessä turkismuodissa erittäin trendikästä käyttää monia toisistaan poikkeavia materiaaleja samassa pukineessa. Päätin tehdä samoin.

Itsestäänselvästi väriksi päätettiin pirteä musta. Materiaaleiksi valittiin samettinen, leikattu minkki, nappa hohtavaa hopeaa ja päämateriaaleiksi leikattu minkpatch ja mattapintainen mokka.

Kuva0221_001

Kietaisuhame oli järkevä ja käytännöllinen ratkaisu. Epäsymmetrisyys taas ihan selvää. Hopealle hohtavasta napasta valmistimme pystysaumoihin linjaa vahvistavat tereet. Helmaan trendikkäs, poikittinen kaitale minkkiä.

Kiinnitykseen hopeansävyiset ja tyyliin sopivat soljet.

Kuva0223

Hame näytti upealta; asiakkaamme iloisesta ilmeestä saatoimme kyllä päätellä hänen lukeutuvan tyyväisten asiakkaittemme joukkoon.

Samaan syssyyn päätin vähän hullutella ja valmistin leikatusta mustasta minkistä irtokauluksen,
jonka koristeeksi kiinnitin säihkyvät Swarovskin kivet. Mielestäni kaulus sopii erinomaisesti käytettäväksi juuri valmistuneen hameen parina ja tietysti myös spagettiolkaimisen topin tai mekon kanssa ikäänkuin koruna. Pehmeät neuleet ja nahat ovat luontevasti kaulukseen sopivat kaverit.

Kuva0212_001

Kesähelteistä ja rennosta lomasta virkistäytyneenä jatketaan taas kohti upeaa turkistalvea!
Terveisin
Liisa