Selailin muotilehtiä ja huomasin useissa muotikuvissa hapsuja käytetyn laukkujen, kenkien ja hameiden, pusakoiden, korujen, vöiden ja vaikka bikinien somisteina.

Muistin sekä sagafursin erään turkistyötekniikan että varastossamme olevat superlaatuiset minkinnahkapalat. Toimitimme nimittäin ison erän minkkipipoja ja niiden valmistuksessa nahkojen yläosat jäivät käyttämättä.

WP_20150914_003

Kesällä aikaa oli ja niinpä otin työn alle mustaksi värjätyt minkinpalat, lammasnappaa ja poromokkaa. Tein kaavat lyhyeen liiviin, kiinnitykseksi päätin rennot painonapit. Kostutin, venytin ja naulasin minkit. Leikkasin pitkittäissuunnassa nahat puoliksi ja hapsutin puolikkaat. Jaon ne molemmille etukappaleille ja takakappaleelle siten, että molemmat puolet ovat samanlaiset. Suorasaumaompelukoneella kiinnitin ne liivin osiin, osat yhteen turkisompelukoneella, vuoritus käsin ommellen ja painonapit paikoilleen. Valmista tuli. Hapsutus on kokoa M ja sen pituus 38 cm.

Liivi sopii käytettäväksi sekä sisä- että ulkopukeutumisessa. Lämmikkeenä tai kokonaisuuden pilkkuna iin päällä. Nyt se vain odottaa hyvää kotia päästäkseen ihmisten ilmoille; kupliville kokkareille tai after ski-iltoihin, syksyisille kävelylenkeille Kaivarinrantaan tai kuuntelemaan korkkareiden kopinaa Espalle. Tosin olen kyllä aivan varma, että Hapsutus asettuu sujuvasti ihan mihin tahansa Suomenniemen notkoon tai saarelmaan aivan yhtä sujuvasti kuin tänne pääkaupungin kiireisiinkin.

takaa

Ota yhteyttä sivujemme kautta, jos innostut aiheesta. Hapsutuksen saat omaksesi erikoishintaan 1.295 euroa. Jään kuulolle, mitä mieltä Hapsutuksestani olette.

Iloista syksyä toivottaen ja kauniista ruskasta nauttien
Liisa