Vuoden ensimmäiset päivät nautin täysin siemauksin lomasta Gran Canarialla meren äärellä. Käsiini osui kaksi muutaman sentinpaksuista Hola-lehteä. Ne olivat täynnä eri brändien muotia Fashion Week -näytöksistä Lontoosta, Milanosta, Pariisista ja New Yorkista, sisä- ja ulkopukeutumista, juhla-asuja ja arjen kauniita vaatteita. Miten ihanaa olikaan selailla lehdet moneen kertaan ilman pienintäkään kiirettä.

WP_20160303_004

Ajatukseni saivat siivet nähtyäni kaksi kuvaa sisäturkeista, joiden päälliseen oli käytetty kiinalaisia tai japanilaisia vanhoja silkkejä. Päällisten materiaalit oli koottu silkkikimonoiden paloista; ronskisti neliöitä vain yhteen.

WP_20160106_016

Toisessa kaulukset, mansetit ja etureuna Scanbrown-väristä minkkiä ja silkki sävyyn sopivasti lämmintä keltaista ja ruskeaa. Toisessa taas hehkui sähkönsiniseksi värjätty hopeakettu turkoosien ja sinisten silkkipalojen kanssa.

WP_20160106_017

Loman jälkeen valmistin ensimmäiseksi liivin, jossa on miehusta kolmea – tosin uutta – Willisilkin silkeistä valikomiani erikuosisia silkkejä ja kaulukset mustaksi värjättyä näätää.

WP_20160329_002

Seuraavaan keräsin käytettyjen mustien ja harmaiden farkkujen parhaat paikat. Valmistin niistä liiviin miehustan. Kauluksiin käytin parin harmaaksi värjätyn ja aikaisemmista töistämme ylijääneiden ketunnahkojen laadukkaat osat. Tekniikkana sagafursin kehittämä työtapa.

WP_20160406_005

Liivit ovat tietysti sellaisenaan trendikkäät. Pukemalla liivin päällystäkin alle, saa takkiin tai vaikkapa nahkarotsiin upeat turkiskaulukset.

WP_20160329_006

Farkkuliivi 495 euroa. Silkkipaloista ja turkiksesta valmistamme mielihyvin toivomustesi mukasesti tilaustyönä liivin, hinta sopimuksen mukaan.

Ihanaa kevättä kaikille!
Liisa