Viininpunainen minkkijakku oli palvellut käyttäjäänsä monet vuodet. Se oli jo odottamassa poisheittämistä, kun asiakkaani oli saanut sen evästyksin: ” Heitä menemään, anna eteenpäin tai tee sille, mitä haluat.”


Sain yhteydenoton tulevalta asiakkaaltani puhelimitse ja sovimme tapaamisen. Viininpunainen minkinväri oli mieluinen. – Nythän minkkiturkki ja -jakkumallistoissa onkin erittäin paljon rohkeita värejä punaisesta vaaleisiin pastelleihin ja tumman sinisen sävyihin. – Turkis oli edelleen siinä kunnossa, että muodistaminen kannattaisi, kunhan vain käyttökelpoista materiaalia olisi riittävästi liivin tarpeiksi.
Kangassovitus tehtiin ja turkis päätettiin työstää poikittain. Nahan kaikkia hyviä paikkoja saatoimme näin käyttää valmistuksessa ja materiaali riittikin juuri ja juuri minkkiliiviin.
Sovitimme valmiin liivin myös “untsikan” päälle. Yhdistelmä sopiikin erinomaisesti liivin onnellisen omistajan käyttöön kauppareissuille ja kävelylenkeille.


Hän olikin juuri lähdössä Aurinkorannikolle Espanjaan ja päätti ottaa liivin mukaansa viileiden iltojen varalta. Matka-asunakin se toimii keveytensä ansiosta erinomaisesti.
Näin saimme avattua uuden vuoden muodistukset alkua pidemmälle; lämpimästi tervetuloa!
Liisa