Andstrom_A5-1

Seinäjoelle suuntaa heinäkuussa moni; asuntomessuthan ovat kesäreissujen yksi suosikkikohde.

Messuilta etsivät rakentamisesta ja sisustamisesta kiinnostuneet vinkkejä omiin tarkoituksiinsa. Suunnitteilla saattaa olla talon rakentaminen tai vaikkapa keittiöremontti. Samoin messuilta on helppo poimia sisustuksen viimeisimmät trendit ja yksittäiset tuotteet. Ovathan maamme parhaat sisustuksen ammattilaiset suunnitelleet ja toteuttaneet messutalojen sisustukset.

Skinnwillen Home Collection on mukana Fiskarhedenvillan Oy:n sisustuksen viimeistelyssä. Annarina Yöntilä otti meihin yhteyttä. Hän sisustaa toistamiseen Fiskarhedenvillan messutalon. Hän on yhteistyökumppanimme oman Adalmiinan Helmi -nimisen upean myymälänsä tiimoilta. Skinnwillen taljat ja tyynyt ovat osa Paimiossa sijaitsevan Adalmiinan Helmen myyntivalikoimaa.

Seinäjoen sydämessä, Torikeskuksessa, sijaitsee toinen messuilla mukana oleva yhteistyö-kumppanimme: GLO Interior. Kauniin ja valoisan myymälän valikoimissa Skinnwillen taljat ja tyynyt ovat olleet jo hyvän tovin.

Seinäjokinen Topparikaluste lähti mukaan asuntomessujen innoittamana. Siellä on valikoimissa taljoja useissa väreissä.

Täällä on luettelo jälleenmyyjistämme. Ilokseni huomasin verkostomme jo melkoisen laajaksi luetteloa päivittäessäni. Ei nyt ihan joka niemessä ja notkelmassa, mutta silti!

Näkymisiin Seinäjoella tai kuulumisiin elokuussa.
Iloista Juhannusta ja kivaa kesää toivottaen

Liisa