Turkisala kokoontuu joka vuosi maapallon kaikilta kolkilta Milanoon ostamaan ja myymään, näkemään sekä tullakseen nähdyksi.

Skinnwillen osastolla kävi kuhina. Ostajat löysivät mieluisat mallit ja sopivat hinnat omien myyntivalikoimiensa täydennykseksi.

Mallistoon on tullut uusi tuotelinja; cashmere-new wool- kankaiset takit, joissa turkiskaulukset. Ihania pehmeitä meleerattuja värejä ja sävy sävyyn sopivia kettu- ja minkkikauluksia.

Minkkimallistoon on saatu uusia värejä. Esimerkiksi useita trendikkäitä sinisen sävyjä alkaen tummasta Marinesta heleään Capriin.

Muutamia vuosikymmeniä sitten Oravaisten suurella Keppo-minkkitarhalla syntyi sensaatiomainen minkkivärimutaatio; valkoisella pohjalla tummia laikkuja. Värille annettiin nimeksi Finnjaguar.
Mutaatio onnistuttiin säilyttämään ja jalostamaan edelleen, kuten kuvan upeista minkkinipuista voi todeta.
Olipas hauskaa nähdä näitä nahkoja, joista olen tehnyt paljon hattukauppoja. Nimittäin 1980-luvulla Vimafurin hattumallistossa näitä upeita nahkoja käytettiin menestyksellisesti.

Turkispukineetkin voivat olla jotain muuta kuin elegantteja ja klassikoita. Ihania hullutuksia näkyi sekä myynnissä että suunnittelijakoulutuksen oppilastöinä.

Kannattaa nyt katsastaa turkkienne mallit ja kunto. Ateljeemme on valmiina toteuttamaan turkeillenne uuden ilmeen. Turkkien face lift saa aikaan ihmeitä!

Muistakaa pukeutua lämpimästi ja käyttäkää myös päähineitä!

Lämpimästi tervetuloa meille!

Liisa