Talouselämä-lehden tapahtumaan oli kutsuttuina päättävässä asemassa olevia naisia.  Koolla oli melkein kaksisataa elämänsä vedossa olevaa, upeaa naista.

Sain olla mukana Profur-osastolla Turkiskaupan Liitto ry:n hallituksen edustajana kertomassa turkispukineisiin liittyvistä asioista.

Turkiseläinten Kasvattajain Liiton toiminnanjohtaja Marja Tiura sukkuloi vieraiden joukossa kuin kala vedessä. Liiton tiedottaja Tuula Salo ja minä pysyttelimme osastolla vastaillen lukuisiin kysymyksiin  turkiseläinten oloista aina turkkien säilyttämiseen ja muodistamiseen saakka.

Käytettyjen turkkien facelift kiinnostaakin erityisesti minkkiturkin omistajia, joiden turkkihankinnat sijoittuvat viime vuosisadan puolelle.  Käytyjen keskustelujen perusteella uskallankin jo odottaa mielenkiintoisia töitä tulevalle kesälle.

Kuten kuvaan kuuluu, tapahtumassa oli myös arpajaiset. Profur lahjoitti arpajaisvoitoiksi kaksi kettukaulusta.
Toinen turkiskaulusten klassikko: mustaksi värjätystä, tietysti suomalaisesta siniketusta valmistettu irtokaulus.
Toinen luonnonvärisestä hopeaketusta ja harmaasta pitsistä valmistamani kevyt, moderni pikkupuuhka. Erityisesti hopeaketun ja pitsin yhdistäminen samaan tuoteeseen oli minulle mieluista. Onnelliselle voittajalle oli hauskaa kertoa kauluksen tarina ja esitellä pikkupuuhkan monet käytötavat. – Huomaan harmikseni, että olen unohtanut ottaa kauluksesta kuvan.

Oli hienoa nähdä päättäjänaisten joukko; innostus ja menestys loisti heidän olemuksestaan ja niillä on tapana tarttua!

Talouselämä-lehdessä tapahtumasta monien kuvien kera.

Terveisin
Liisa