sisla1

Lämpimät taljat ja muhkeat tyynyt mielletään useimmiten juuri syksyn ja talven tuotteiksi. Siitä syystä olemme lokakuisilla SisLa-messuilla taas mukana. Odotamme innokkaina asiakkaittemme tapaamisia.

Kesäreissuillamme olemme pistäytyneet kohdalle osuvissa ja houkuttelevanoloisissa sisustus- ja lahjatavaramyymälöissä ympäri Suomea. Vastaanotto on ollut aina positiivista. Kiinnostus lampaannahkaisiin tyynyihin ja taljoihin on innostunutta. Useimmat kauppiaat ovat tulossa lokakuun SisLa-messuille.

Home Collection by Skinnwille on saanut erittäin hyvää palautetta jälleenmyyjiemme taholta. Skinnwillen joustavaa ja helpostilähetyttävää asiakaspalvelua on kiitelty. Myös kuluttajien kiitokset hyvästä laadusta on ollut mukavaa kuultavaa.

Luottamuksemme tulevaan sesonkiin on erittäin vahva.

sisla2

Onnistunutta sesonkia tukee myös sisustuslehtien artikkelit, joissa lammastaljoja ja erilaisia lammastyynyjä näkyy kuvatun erittäin runsaasti. Hyvä esimerkki on Asun-lehden asuntomessunumero, jossa Shansi-taljaa näkyy monilla sivuilla.

Suvilahden messuille on helppo tulla ja parkkipaikkojakin on reilusti. Kalasataman metroasema on lyhyen kävelymatkan päässä ja bussiyhteydet toimivat.

Tapaamisiin siis siellä!

Liisa

P.S. Home Collection by Skinnwillen Scandinavian sesongin avaus tapahtuu elokuussa Formex-messuilla. Messut alkavat 19.8.2015.