Viikonvaihteessa (11. – 12.10. 2105) olimme mukana Sisustus- ja Lahjatavaramessuilla
Skinnwillen HOME COLLECTION malliston kanssa. Paikka oli mitä upein:
Suvilahden Kattilahalli.

Ensimmäisen kerran olen nähnyt Kattilahallin kauniin rakennuksen tosi masentavassa kunnossa, melkeinpä alennustilassaan. Onneksi aluetta on nyt kunnostettu ja rakennukset ovat taas moninaisissa tapahtumissa käytössä. Kauniit, yksilölliset ja loppuunasti suunnitellut sekä huolellisesti rakennetut rakennukset ovat aina kiinnittäneet huomiotani. Kaikki kaunis kun puhuttelee ja saa minut hyvälle tuulelle. – Nyt pääsin ensimmäisen kerran rakennukseen sisälle.

kattilahalli_2_kuvio

Oli hauskaa huomata, että Skinnwillen Home Collection-malliston tuotteet, niiden laatu- ja hintataso olivat kohdillaan. Messutarjouksemme otti tuulta erittäin hyvin. Niinpä useilla paikkakunnilla on asiakkaittemme valikoimissa upeita, valkoisia ja pitkävillaisia lampaannahkoja.

WP_20151011_005

Suunnittelin loppukesällä uutta tyynymallistoon:
Nelikulmaiset ”Curly” tyynyt saivat mukavan nimen: Moon. Niitä valmistetaan harmaa/tummanharmaa ja valkoinen/vaaleanruskea yhdistelmissä. Toisen suorakaiteen muotoisen tyynyn kuvio on yksinkertainen raita. Nimeksi tulikin Streif. Tyynyä saa samoissa väriyhdistelmissä kuin Moon-tyynyä.

WP_20151011_003

Istuintyynyt, myös pitkävillaiset, löytyvät monien sisustusmyymälöiden valikoimista parissa viikossa, kunhan lähettämön pojat ehtivät pakata tilaukset toimituksiin. Pörröiset Tibet-lammastyynyt kaikissa väreissään olivat erittäin suosittuja. Niitä tullaan varmasti käärimään myös joulupaketteihin ja pehmeiden tyynyjen avulla luodaan lämmin tunnelma pekistettyihinkin sisustuksiin.

WP_20151011_009

Seepra-kuvioitua lehmännahkaa puhuteltiin ja siihen sopivat tyynyt olivat ihastelun aiheita. Luonnonväriset lehmänvuodat taas herättivät muistoja ostajien mielissä. Vuotien helppohoitosuus oli yksi keskustelun aihe asiakkaittemme kanssa jutellessani.

WP_20151011_002

Nyt olemme saaneet suht koht purettua ja uudelleen rakennettua myyntinäyttelyymme kaikki lampaat ja lehmät. Messujen jälkihoidon aika on nyt; pidänkin puhelinlangat kuumina, jotta hieno myötätuuli pysyy purjeissa.

Ihania syyspäiviä, suloisia kynttiläiltoja sekä hyviä kauppoja toivottaen
Liisa